![فایل بزرگ](https://magicfile.ir/link-image/2022-7-23/31-v58opg8jxcylt848v914j25z2cft23wb.jpg)
![]()
توضیحات کوتاه و لینک دانلود
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده درباره
تشکلهای کارگریدر قالب فایل پاورپوینتی با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
رضایت کاربران از دانلود فایل پیشنهاد 3053 تعداد دانلود 3168 رضایت مندی 95% کم متوسط زیاد توضیحات کامل در مورد فایل دانلود تحقیق آماده درباره تشکلهای کارگریدر قالب فایل پاورپوینتی با قابلیت ویرایشامروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده درباره تشکلهای کارگریدر قالب فایل پاورپوینتی با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم. تصویر اسلایدر های این فایل پاورپوینتی
اطلاعات در مورد فایل دانلودی به صورت زیر می باشد
متن انتخاب شده کوتاه از داخل فایل پاورپوینتی در مورد تشکلهای کارگریبه شرح زیر استتشکلهای کارگری در جمهوری اسلامی و مغایرت آن ها با کنوانسیونهای بینالمللی تشکلهای کارگری، یکی از ابزارهای مهم کارگران برای حفظ حقوق و مزایای خود در محیط کار هستند. این تشکلها به عنوان نمایندههای کارگران، در برابر کارفرمایان و سیستم قانونی، حقوق و مزایای کارگران را دفاع میکنند و بهبود شرایط کاری را هدف دارند. در این مقاله، به بررسی نقش و اهمیت تشکلهای کارگری، انواع تشکلها و روشهای تشکیل آنها پرداخته خواهد شد. نقش و اهمیت
تشکلهای کارگری
انواع
تشکلهای کارگری
روشهای تشکیل
تشکلهای کارگری
که نه تنها هیچ سنخیتی با استانداردهای شناخته شده بینالمللی مربوط به حقوق کار در زمینه فعالیتهای سندیکایی ندارند، بلکه نقش اصلی آنها هم چیزی جز اعمال کنترل و مراقبت دولتی بر روابط و مناسبات حاکم بر محیط کار نیست.
برای پیش برد چنین اهدافی، اولین شوراهای اسلامی در کارخانه جنرال موتورز تهران و با هدایت علی ربیعی شکل گرفت. در همین دوران بهشتی با تیزبینی و آینده نگری که داشت مسئولیت ایجاد فعالیت شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی را به عهده علی ربیعی و علیرضا محجوب دو مهره مورد علاقه خود گذاشت و این دو گسترش فعالیت شاخه کارگرى این حزب را از طریق ایجاد شوراهای اسلامی کار وابسته به حزب جمهوری اسلامی دنبال کردند. در تیرماه سال ۵۹ لایحه قانونی راجع به تشکیل شوراهاى اسلامی کار با هدایت و صحنه گردانی بهشتی تدوین شد. تشکیل انجمن هاى اسلامی و بسیج کارگرى نیز به موازات شوراى اسلامی کار در همین دوران آغاز شد. یورش عوامل حزب جمهوری اسلامی و بهشتی با حمایت نیروهای شبه نظامی به «خانه کارگر» ( که در آن دوران در تسلط نیروهای چپ بود) در سال ۵۸ و تصاحب آن، اقدام بعدی واحد کارگری حزب جمهوری اسلامی و عوامل آن یعنی علیرضا محجوب و علی ربیعی برای در اختیار گرفتن مقدرات جبنش کارگری ایران بود. سرانجام در دى ماه سال ۶۳ با تصویب قانون تشکیل شوراهاى اسلامی در مجلس و شوراى نگهبان، این تشکل رسمیت قانونی پیدا کرد. تعداد شوراهای تشکیل یافته در سال ۶۶ و به هنگام برگزاری نخستین کنگره خانه کارگر به رقم ۱۱۰۰ رسید و در اوج خود در دوران وزارت حسین کمالی به ۳۲۸۰ شورا رسید. تعداد این شوراها هم اکنون به ۱۱۱۵ شورا کاهش پیدا کرده است. به اعتراف حسن صادقی رئیس شوراهای اسلامی کار در تهران ۱۴ میلیونی ۲۴ انجمن صنفی کارگری دارای اعتبارنامه وجود دارد. در یادداشت زیر تلاش میشود مغایرت تشکلهای موجود کارگری با کنوانسیون های بینالمللی نشان داده شود.
تشکلهای موجود کارگری به رسمیت شناخته شده از سوی قانونگذار در رژیم جمهوری اسلامی در سه دسته تقسیم بندی میشوند. در زیر به بررسی کوتاه تشکلهای مورد اشاره در قوانین مربوط به روابط کار و حقوق و اختیارات آنها و مغایرتشان با کنوانسیون ۸۷ سازمان بینالمللی کار میپردازیم:
شوراهای اسلامی کار در واقع نه شورا میباشند و نه انجمن صنفی یا سندیکا، اما مسوولیت هر دو نهاد را یکجا به عهده گرفتهاند. چنانچه از نامش پیداست برخلاف روح و مفاد کنوانسیونهای بینالمللی، تشکلی است ایدئولوژیک در خدمت هیئت حاکمه برای مهار، کنترل و سرکوب کارگران.
طبق ماده ۲ «قانون تشکیل شوراهای اسلامی کار» کسانی که کاندیدای عضویت در «شورای اسلامی کار» میشوند، میبایستی «اعتقاد والتزام عملی به اسلام و ولایت فقیه و وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» داشته و گرایشی به « احزاب و سازمانها و گروههای غیرقانونی و گروههای مخالف جمهوری اسلامی» نداشته باشند. تاکید روی عبارت «تامین قسط اسلامی» و شرایط مندرج در قانون در ارتباط با کسانی که به عضویت این شوراها در میآیند، به ویژه عدم وابستگی آنها به گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران، به روشنی نشان دهنده ماهیت و کارکرد ایدئولوژیک این شوراها و مغایرت آنها با کنوانسیون آزادی های سندیکایی (۸۷) میباشد همچنین دخالت نماینده مدیریت (کارفرما) در انتخاب اعضای »شورای اسلامی کار» خود ناقض استقلال شورا و آزاد بودن کارگران در ایجاد تشکلهای کارگری و اداره آن هاست.
اما ماده ۱۵ «قانون تشکیل شوراهای اسلامی کار» مقرر میدارد که «وزارت کار موظف است در واحدهایی که بیش از ۳۵ شاغل دائم دارند، به تشکیل شوراهای اسلامی کار اقدام نماید».
و .. برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید. برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید مشاهده پست مشابه : تحقیق آماده درباره تشکلهای کارگری در قالب فایل پاورپوینتی تعداد بازدید از این مطلب: 42
برچسبها:
تشکلهای کارگری,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منتشر شده در تاریخ يکشنبه 6 اسفند 1402
توسط فایل بزرگ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
درباره وبگاه
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
آرشیو مطالب
آمار وب سایت
کل نظرات : 0
تعداد اعضا : 0
باردید دیروز : 398 بازدید هفته : 2439 بازدید ماه : 7047 بازدید سال : 23833 بازدید کلی : 244420 آخرین مطالب
چت باکس
دیگر موارد
|