![فایل بزرگ](https://magicfile.ir/link-image/2022-7-23/31-v58opg8jxcylt848v914j25z2cft23wb.jpg)
![]()
توضیحات کوتاه و لینک دانلود
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک پروژه تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل 26 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
رضایت کاربران از دانلود فایل پیشنهاد 3180 تعداد دانلود 3230 رضایت مندی 95% کم متوسط زیاد توضیحات کامل در مورد فایل دانلود تحقیق پروژه تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل در پاورپوینت 26 اسلاید قابل ویرایشامروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک پروژه تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل 26 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
نمونه تصویر اسلایدی
بخشی از مطالب این پروژه پاورپوینت:بیماری سل (توبرکولوز) یک عفونت باکتریایی است که توسط باکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس منتقل میشود. آزمایشگاه میتواند نقش مهمی در تشخیص بیماری سل ایفا کند و برخی از آزمونهای مورد استفاده در تشخیص بیماری سل عبارتند از: آزمایش پوشش پوستی (Tuberculin Skin Test): این آزمون براساس واکسیناسیون با آنتی ژن توبرکولین (مانتو) انجام میشود. در این آزمون، یک راکتیون التهابی در پوست ایجاد میشود و اگر فرد به باکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس قرار گرفته باشد، آزمون مثبت میشود. نتیجه این آزمون نیاز به خواندن و ارزیابی توسط یک پزشک دارد. آزمایش سیتولوژی بلغم (Sputum Smear): در این آزمون، نمونه بلغم (مخاط تولید شده در ریه و تنفسی) گرفته میشود و با استفاده از روش آمایش سیتولوژی، میزان باکتریها در بلغم بررسی میشود. اگر باکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس در بلغم یافت شود، نتیجه آزمون مثبت تشخیص داده میشود. آزمایش کشت و آنتیبیوگرام (Culture and Drug Sensitivity Testing): در این آزمون، نمونههای بیماری (مانند بلغم یا بافت) در محیط کشت قرار داده میشود تا باکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس رشد کند. سپس، حساسیت باکتری به داروهای مختلف نیز در برابر آنتی بیوتیکها بررسی میشود تا داروی مناسب جهت درمان بیماری سل تعیین شود. آزمایش رادیولوژی (Radiographic Examination): در این آزمون، با استفاده از تصاویر رادیولوژیکی مانند ایکس-ری گرفته شده از سینه، تغییرات ناشی از عفونت سل در ریهها شناسایی میشود. این تغییرات ممکن است شامل تشکیل سایاهیها و ضایعات محدود در ریهها باشد. آزمایش PCR (Polymerase Chain Reaction): این آزمون برای تشخیص مستقیم بیماری سل از طریق تشخیص ژنوم باکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس استفاده میشود. با استفاده از روش PCR، اسید نوکلئیک باکتری در نمونههای بیماری تشخیص داده میشود. اضافه به آزمونهای ذکر شده، در برخی موارد ممکن است آزمایشات دیگری نیز در نظر گرفته شود. برای مثال، آزمایش آنتیبادی مخصوص بهکتری مایکوباکتریوم توبرکولوزیس (مانند آزمایش آنتیبادی ضد-توبرکولین) نیز ممکن است برای تشخیص عفونت استفاده شود. اهمیت تشخیص آزمایشگاهی در بیماری سل این است که بهکشف زودرس بیماری، تعیین نوع عفونت (مانند عفونت فعال یا لاتانت)، ارزیابی حساسیت به داروها و نظارت بر درمان بیماری کمک میکند. در صورت مشکوک به بیماری سل یا علائم مشابه، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا آزمایشهای مناسب برای تشخیص بیماری سل در شما انجام شود و در صورت لزوم، درمان مناسب برای شما تعیین گردد. سل یک بیماری عفونی مزمن است که دراثرباکتری مایکوباکتریوم توبرکلوزیس بوجود می آید.عامل این بیماری درسال 1882توسط رابرت کخ کشف گردید. تاریخ بیماری سل رامی توان باقدمت بشریت برابردانست.به این بیماری طاعون سفید نیز اطلاق شده ودرکتب غربی به این بیماری توبرکلوز(tuberculosis) و به اختصارTBاطلاق می -گردد.درحال حاضرحدود2میلیاردنفرآلوده به میکرب سل و20میلیون نفرمبتلابه بیماری سل هستند. سازمان بهداشت جهانی تخمین می زند که بیش از نیمی از جمعیت جهان با مایکوباکتریوم توبرکلوزیس آلوده می گردندوسالیانه حدود 3میلیون نفریا بیشترجان خود را ازدست می دهند.
بیشترین راه انتقال ازراه دستگاه تنفس است ،فردبیماربه هنگام سرفه ،خنده وعطسه قطرات ریزی رادرهوای اطراف منتشرمی کندکه به سرعت درهواخشک شده وبه صورت ذرات ریزحاوی باسیل تاچندین ساعت معلق می مانند و به آلوئولهای ریه شخص سالم که هوای آلوده واجد قطرات راتنفس می کنندراه یافته وپس ازاستقراروتکثیرایجادعفونت می کنند.افرادی که با بیماران سل ریوی درنواحی با تهویه نامناسب ارتباط دارند در خطر بالای آلودگی می باشند.بیمارانی که مایکوباکتریوم را دفع می کنند حدود 29 درصد از تماس- های نزدیک شان را آلوده می سازند. و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید. تعداد بازدید از این مطلب: 157
برچسبها:
پاورپوینت تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منتشر شده در تاریخ يکشنبه 6 اسفند 1402
توسط فایل بزرگ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
درباره وبگاه
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
آرشیو مطالب
آمار وب سایت
کل نظرات : 0
تعداد اعضا : 0
باردید دیروز : 398 بازدید هفته : 2379 بازدید ماه : 6987 بازدید سال : 23773 بازدید کلی : 244360 آخرین مطالب
چت باکس
دیگر موارد
|