![فایل بزرگ](https://magicfile.ir/link-image/2022-7-23/31-v58opg8jxcylt848v914j25z2cft23wb.jpg)
![]()
توضیحات کوتاه و لینک دانلود
دوستان برای شما یک فایل کامل پاورپوینتی در اسلایدر های زیبا درباره پمپ های هیدرولیکی آماده ساختیم می توانید براحتی می توانید دانلود کرده و استفاده نمایید.
رضایت کاربران از دانلود فایل پیشنهاد 3167 تعداد دانلود 3299 رضایت مندی 91% کم متوسط زیاد توضیحات کامل در مورد فایل تحقیق آماده درباره پمپ های هیدرولیکی درقالب فایل پاورپوینتی ppt با قابلیت ویرایشدوستان برای شما یک فایل کامل پاورپوینتی در اسلایدر های زیبا درباره پمپ های هیدرولیکی آماده ساختیم می توانید با کمترین قیمت ممکن این فایل را از فروشگاه مجیک فایل دریافت نمایید تصویر اسلایدر های این فایل پاورپوینتی
اطلاعات در مورد فایل دانلودی به صورت زیر می باشد
متن انتخاب شده کوتاه از داخل فایل پاورپوینتی در مورد پمپ های هیدرولیکی به شرح زیر استپمپهای هیدرولیکی، یکی از مهمترین قطعات در صنعت های مختلف هستند. این پمپها برای جابجایی مایعات از قبیل آب، روغن، گاز و مواد شیمیایی در مخازن و لولهها استفاده میشوند. در این مقاله، به بررسی انواع پمپهای هیدرولیکی، اصول عملکرد، قطعات تشکیل دهنده و کاربردهای آنها پرداخته میشود. بخش اول: انواع پمپهای هیدرولیکی پمپهای هیدرولیکی، به دو دسته پمپهای تراشهای (Displacement Pumps) و پمپهای سانتریفیوژ (Centrifugal Pumps) تقسیم میشوند. پمپهای تراشهای:
پمپهای پیستونی: در این نوع پمپها، پیستون درون یک سیلندر حرکت میکند و باعث جابجایی مایع درون آن میشود. پمپهای پیستونی، به دو دسته پمپهای دندهای (Gear Pumps) و پمپهای موازیدندهای (Lobe Pumps) تقسیم میشوند. پمپهای دیافراگمی: در این نوع پمپها، مایع درون یک محفظه با وجود فشار هوا یا گاز، از طریق حرکت دیافراگم به سمت خروجی پمپ جابجا میشود. پمپهای دیافراگمی، به دو دسته پمپهای دو جداره (Double Diaphragm Pumps) و پمپهای یک جداره (Single Diaphragm Pumps) تقسیم میشوند. پمپهای سانتریفیوژ:
پمپ های هیدرولیکی
فشار اتمسفر در اثر خلا نسبی بوجود آمده به خاطر عملکرد اجزای مکانیکی پمپ ، سیال را مجبور به حرکت به سمت مجرای ورودی آن نموده تا توسط پمپ به سایر قسمت های مدار هیدرولیک رانده شود.
نکته قابل توجه در در مکش سیال ارتفاع عمودی مجاز پمپ نسبت به سطح آزاد سیال می باشد ، در مورد روغن این ارتفاع نباید بیش از ۱۰ متر باشد زیرا بر اثر بوجود آمدن خلا نسبی اگر ارتفاع بیش از ۱۰ متر باشد روغن جوش آمده و بجای روغن مایع ، بخار روغن وارد پمپ شده و در کار سیکل اختلال بوجود خواهد آورد . اما در مورد ارتفاع خروجی پمپ هیچ محدودیتی وجود ندارد و تنها توان پمپ است که می تواند آن رامعین کند.
پمپ های با جابجایی مثبت : در این پمپ ها به ازای هر دور چرخش محور مقدار معینی از سیال به سمت خروجی فرستاده می شود و توانایی غلبه بر فشار خروجی و اصطکاک را دارد . این پمپ ها مزیت های بسیاری نسبت به پمپ های با جابه جایی غیر مثبت دارند مانند مانند ابعاد کوچکتر ، بازده حجمی بالا ، انعطاف پذیری مناسب و توانایی کار در فشار های بالا ( حتی بیشتر از psi)
و ... برای مطالعه کامل فایل را لینک فرمایید. برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید مشاهده پست مشابه : دانلود فايل پاورپوينتي آماده در مورد پمپ های هیدرولیكی تعداد بازدید از این مطلب: 51
برچسبها:
تحقيق آماده درباره پمپ های هیدرولیكی,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منتشر شده در تاریخ يکشنبه 6 اسفند 1402
توسط فایل بزرگ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
درباره وبگاه
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
آرشیو مطالب
آمار وب سایت
کل نظرات : 0
تعداد اعضا : 0
باردید دیروز : 398 بازدید هفته : 2395 بازدید ماه : 7003 بازدید سال : 23789 بازدید کلی : 244376 آخرین مطالب
چت باکس
دیگر موارد
|