توضیحات کوتاه و لینک دانلود
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک پروژه معماری فولدینگ 44 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
رضایت کاربران از دانلود فایل پیشنهاد 3396 تعداد دانلود 3298 رضایت مندی 97% کم متوسط زیاد توضیحات کامل در مورد فایل دانلود تحقیق پروژه معماری فولدینگ در پاورپوینت 44 اسلاید قابل ویرایشامروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک پروژه معماری فولدینگ 44 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
نمونه تصویر اسلایدی
بخشی از مطالب این پروژه پاورپوینت:معماری فولدینگ یا معماری قابل تاشد (Folding Architecture) یک رویکرد نوآورانه در طراحی ساختمان است که بر اساس اصل انعطافپذیری و تغییرشکل قابلیت تاشد ساختمان را دارد. در این نوع معماری، ساختمانها و سازهها قابلیت تغییر شکل و تحول را دارند و میتوانند به صورت خودکار یا با مداخله انسانی تغییر شکل کنند. یکی از ویژگیهای مهم معماری فولدینگ، استفاده از سازهها و موادی با انعطافپذیری بالا است. معمولاً از مواد مرکب مانند فولاد، آلومینیوم، چوب، یا مواد کامپوزیت استفاده میشود که قابلیت انعطاف و تغییر شکل را دارند. این مواد میتوانند تحت تاثیر نیروها و فشارهای خارجی، با فعالسازی مکانیزمهای خاص، تاشده شوند و شکل جدیدی به خود بگیرند. طراحی ساختمانهای فولدینگ معمولاً به صورت ژئومتریک و پیچیده انجام میشود. ساختمانها میتوانند دارای خمشدهها، منحنیها، تاجها، و یا سازههایی با پیچیدگیهای هندسی دیگر باشند. از اصول هندسه معماری مانند خمیدگی، ترازبندی، تقسیمبندی و تناسب استفاده میشود تا ساختمانها به شکلی زیبا و منحصربهفرد باشند. استفاده از معماری فولدینگ در ساختمانها میتواند به منظور ایجاد قابلیت انطباق با محیط و شرایط متفاوت باشد. برخی از کاربردهای احتمالی این معماری عبارتند از: ساختمانهای متحرک: ساختمانهایی که قابلیت تاشد دارند و میتوانند در پاسخ به تغییرات محیطی مانند تغییرات آب و هوا، زلزله و یا نیازهای کاربری تغییر شکل کنند. به عنوان مثال، سقفهای قابل تاشد میتوانند در پاسخ به شدت نور خورشید تنظیم شوند تا نور مناسبی در داخل ساختمان فراهم شود. معماری فولدینگ یکی از سبک های مطرح در دهه پایانی قرن گذشته بود . فلسفه فولدینگ برای نخستین بار توسط فیلسوف فقید فرانسوی ، ژیل دلوز مطرح شد . وی همچون ژاک دریدا از جمله فلاسفه مکتب پسا ساختارگرایی محسوب می شود . دلوز نیز مانند دریدا اساس اندیشه خود را بر زیر سوال بردن بینش مدرن و مکتب ساختارگرایی قرار داد .
این کار باعث از بین بردن تفاوت ها نمی شود . باعث ایجاد یک پدیده همگون یکپارچه نیز نمی گردد ، بلکه این عوامل و نیروها به صورت نرم و انعطاف پذیر در هم می آمیزد . هویت و خصوصیت هر یک از این عوامل در نهایت حفظ می شود مانند لایه های درونی زمین که تحت فشارهای خارجی تغییر شکل می دهند ، در عین این که خصوصیات خود را حفظ می کنند .
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید. تعداد بازدید از این مطلب: 68
برچسبها:
معماری فولدینگ در ایران,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منتشر شده در تاریخ يکشنبه 6 اسفند 1402
توسط فایل بزرگ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
درباره وبگاه
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
آرشیو مطالب
آمار وب سایت
آمار مطالب کل مطالب : 1717کل نظرات : 0 آمار کاربران افراد آنلاین : 19تعداد اعضا : 0 کاربران آنلاین آمار بازدید بازدید امروز : 74باردید دیروز : 398 بازدید هفته : 1224 بازدید ماه : 5832 بازدید سال : 22618 بازدید کلی : 243205 آخرین مطالب
چت باکس
دیگر موارد
|